Over ons

“La vie en rose, en den elft int groen”

Met deze quote werden de basisideeën van Janine’s uitgewerkt. Deze filosofie vindt u bij ons terug waar u als klant in een ongedwongen sfeer terechtkomt.

Janine’s staat garant voor smakelijk eten, good vibes, een aantrekkelijk interieur en betaalbare maaltijden. Bij ons wordt u ontvangen en verwend door een jong, vrolijk en gedreven team die uw belevenis onvergetelijk maakt.

Team Janine's

Anthony

Anthony is de definitie van de rock-’n-roll chef en zaakvoerder.  Hij vindt het geweldig om in de keuken te staan en zijn ding te doen. Speels, creatief, no-nonsense. Dingen met weinig handelingen, leuk gebracht, pure rock-’n-rollsmaakbommen met evenveel aandacht voor de groenten als voor het vlees. Zijn non-conventionele aanpak leverde hem al snel een ster op bij Carcasse. 

Niet moeilijk om te begrijpen als je weet dat hij de knepen van het vak bij Wout Bru leerde. 

Pauline

Enthousiaste spring-in-‘t veld die van aanpakken weet, puur en spontaan, ongedwongen en no-nonsense aanpak met een vlotte babbel, hands on mentaliteit en problem solver first class, levensgenieter pur sang, zotte doos met een klein hartje en dol verliefd op chef-kok Anthony. 
Pauline
Wesley

Wesley

Maître Wesley verzorgt zijn klanten graag tot in de puntjes. Hij tovert een lach op je gezicht en maakt van je restaurant bezoek een ware beleving. Met zijn enthousiaste persoonlijkheid won hij in 2018 de titel “Sympathiekste Garçon van Gent”. Je merkt dat hij zijn job graag doet en dat hij uit het juiste horeca hout gesneden is.
 
Naast zijn grote passie voor de horeca maakt Wesley ook graag tijd voor zijn vrienden en zijn gezin.
 
Work hard, play hard is een mooie omschrijving van deze topper!

Dorian

U vraagt zich misschien af of u onze barman eerder zag? Dat kan! Alvorens hier te werken stond hij namelijk te pronken tussen de barmannen van het gerenommeerde lounge/cocktail bar ‘café Theatre’. Hij leerde er de kneepjes van het vak en ontwikkelde een ware passie voor cocktails en andere dranken.

All time classics of eigen creaties, in Janines bent u aan het juiste adres!

Cocktail Not on the list? Ask the bartender…

Dorian